Българска актриса подписа с една от най-големите агенции за актьори в света

Българската актриса Мария Бакалова, която дебютира в Холивуд с роля в продължението на Борат, е подписала договор с една от най-големите агенции за актьори в света, съобщава ladyzone.

Сред артистите, с които CAA работи, са Том Круз, Дженифър Анистън, Дженифър Лорънс, Вин Дизъл, Райън Гослинг и др. През 2017 година повече от половината най-богати актьори в топ 30 на класацията „Форбс“ са били представлявани от САА, a общото им количество доходи възлиза на 443 млн. долара.

„Борат 2“ излезе на 23 октомври тази години и моментално се превърна в хит, а Бакалова, която играе основна роля в него, стана звезда. В продължението на лентата от 2006 година героят на Саша Барън Коен е принуден да се върне в Америка, за да предаде подкуп на вицепрезидента Майкъл Пенс. Планът обаче се обърква (подкупът умира по време на пътуването от Казахстан за Щатите) и Борат решава вместо него да подари дъщеря си Тутар (Мария Бакалова).

„Тя е забавна, тя е смела и ако не получи номинация за „Оскар“ ще бъде обидно“, казва Саша Барън Коен за екранната си партньорк

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply