„Перфектният подарък“ от Карън Суон – перфектното четиво с дъх на Коледа и любов

 

Нов коледен роман от авторката на бестселъровите „Коледна тайна“, „Парижка тайна“ и „Римска тайна“.

С „Коледна тайна“, „Парижка тайна“ и „Римска тайна“ Карън Суон успя да спечели хиляди читателски сърца и да се превърне в един от най-обичаните съвременни автори у нас.

Този декември тя е подготвила „Перфектният подарък“ за своите почитатели. Това е и заглавието на новия ѝ коледен роман, с който писателката съживява магията на празника.

Запознайте се с Лора, която иска да забрави. За да избяга от призраците на миналото, тя влага всичките си усилия да съгради един изцяло нов и сигурен малък свят, в който има място само за обичащия я и подкрепящ Джак, вярната приятелка Фий, бижутата от злато, които сама създава, и всички червени обувки, които може да си позволи.

Но този декември ще бъде различен, защото прага на малката ѝ работилничка ще прекрачи мистериозният Робърт Блейк, имащ най-необичайната предколедна поръчка – огърлица за съпругата му Кат.

Бижуто, което Лора трябва да извае, трябва да включва седем амулета, които да разкажат живота на една невероятна жена. Жена,  в която всеки неустоимо се влюбва.

И колкото повече Лора опознава Кат и хората около нея, толкова повече попада в магията на света на заможните, на свободните, на красивите. А една лудешка почивка в луксозна алпийска вила я вади от удобната ѝ летаргия. Защото сърцето пази своите тайни, но и жадува промяна. Промяна, която е възможна само и единствено на цената на най-трудното – прошката.

Тази Коледа ще бъде различна и много тайни ще бъдат разкрити. В празничната вечер понякога наистина се случват чудеса.

С познатия си изваян стил Карън Суон създава наистина „Перфектния подарък“ –  изящна романтична приказка за битката със собствените си страхове и бягството от лапите на миналото.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply