Friends: Reunion ще се излъчи на 27 май

В „Приятели: повторно събиране“ (Friends: Reunion) ще участват шестимата герои от първоначалния екип. По план той трябваше да бъде заснет преди година, но снимките неколкократно бяха отлагани заради пандемията от коронавирус.

Дългоочакваният епизод на телевизионния сериал „Приятели“ ще бъде излъчен на 27 май и в него ще участват знаменитости като Джъстин Бийбър и Лейди Гага, съобщиха световните агенции като се позоваха на стрийминг платформата „Ейч Би у Макс“ (НВО Мах).

Епизодът е заснет по-рано тази година на същото място в Лос Анджелис, където е снимана комедията за шестимата приятели нюйоркчани, изиграни от Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Льоблан и Матю Пери.

„Приятели“, който приключи 10-годишното си излъчване по Ен Би Си през 2004 г., беше едно от най-популярните телевизионни шоута през 90-те години и заживя нов живот на стрийминг платформите, където е едно от най-гледаните в световен мащаб.

От НВО Мах съобщиха, че над 15 прочути гости ще участват в епизода, сред които бивши членове на екипа като Том Селек и Маги Уилър. Ще участват също бившият британски футболист Дейвид Бекъм, актьорът от „Игра на тронове“ Кит Харингтън, южнокорейската музикална група BTS и пакистанската носителка на Нобелова награда Малала Юсуфзай.Режисьор и продуцент на епизода е Бен Уинстън.

Сериалът „Приятели“ за живота на шестимата млади хора от нюйоркския квартал Манхатън се излъчваше от 1994 г. Заснети бяха 236 епизода. Сериалът получи шест награди „Еми“ и един „Златен глобус“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply