Предимства на килима във всекидневието

Защо да изберете килим?

Килимът е луксозен и удобен под. За всяка стая в къщата или офиса има подходящ килим. От мек килим за спалня до луксозен килим за всекидневната или хотелската стая, практичен килим за коридора и стълбите или домашния офис.

Килимът подобрява вътрешния климат
Килимът подобрява вътрешния климат, тъй като задържа въздушни частици прах. Килимът улавя частиците и ги задържа във влакната до следващото време на почистване с прахосмукачка. Килимът задържа праха по-добре от всяка друга подова настилка и в резултат въздухът в помещенията е по-чист.

Килимът предлага и добра изолация, позволяваща икономия на енергия от около 4-5% и до 10% през студените зими. Килимът е подходящ и за къщи с подово отопление. Когато купувате килим, обърнете внимание на термичната устойчивост в техническите спецификации и наличието на символа PRO-DIS за подово отопление, за да намерите подходящ килим.

Килимът абсорбира звука
Килимът е пода, който поглъща звуците. На стълби, в хола или в офис. Килимът не отразява звуците, той ги абсорбира, като по този начин минимизира нивата на шум. Височината и плътността на килима влияят върху ефекта на звукоизолацията.

Килимът е безопасен и топъл
На килим пред камината, ходене бос в къщата или игра на пода: всички подобни дейности са много приятни. Текстилната настилка е щадяща за краката и ставите.

Килимът също не е хлъзгав. Рискът от подхлъзване на килим е много по-малък, отколкото при гладки подови настилки. И ако човек падне, шансовете за наранявания са по-малки, тъй като килимът е мек и еластичен.

Килимът е удобен и луксозен
Килимът е текстилна настилка, която ви осигурява усещане за комфорт и лукс.
За допълнителен комфорт и увеличена продължителност на живота използвайте подложка с добро качество. Подложката максимизира всички положителни ефекти на килима като шумо и енергийна изолация и усещането за комфорт и лукс.

Килимът е универсален
Килимът е най-универсалната настилка; възможностите са безкрайни! Килимът се предлага в много различни цветове, структури и дизайн. Комбинирайте цветове, шарки и дизайн, за да създадете уникален под.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply