Храната определя ли характера?

Специфичните храни и вкусове могат да ни подскажат каква личност имаме срещу себе си, пише каналът „Храна и тренировки с любов“ във vbox7.

Например хората, които обичат да хапват чипс са амбициозни, постигат високи цели и са успешни както в работата си, така и в личния си живот.

Основните им черти са амбициозни, движени от успеха, нетърпеливи, обичащи да се съревновават.

Любителите на крекери са срамежливи, но много грижовни хора. Те обичат да се захващат с много неща едновременно, но също така имат нужда от време за себе си, за да изявят креативността си. Основните им черти са съзерцателни, съпричастни, колебливи.

Любителите на зрънчото обожават реда и организираността, пише Дарик. Те са много почтени и се придържат към специфичен набор от ценности, оформящи непоколебимия им морал. Основните им черти са етични, съвестни, първични.

Хората, които обичат чипс тортия се определят като личности от тип А – те обичат нещата да са планирани и под техен контрол. Те си поставят високи цели и са перфекционисти, които притежават отлична самодисциплина. Основните им черти са перфекционисти, хуманитаристи, съобразяващи се с времето, планиращи.

Любителите на солети са екстроверти. Те обичат социалните активности и да се забавляват. Това са спонтанни хора, които обичат да изпълват дните си с креативност и свежест. Основни черти: обичат да се забавляват, обичат прекаленото, енергични, креативни.

Любителите на сладолед не могат да бъдат генерално описани, тъй като различните видове сладолед, предполагат различни качества:

Ягодов – всеотдайни, интроверти. Ванилия – емоционално експресивни, поемащи рискове, импулсивни. Шоколадов – драматични, чаровни, обичащи да флиртуват, лековерни.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply