Издателство Enthusiast представя „В търсене на вълшебните еднорози“

 

Ново издание разкрива загадъчния свят на митичните създания

 

В навечерието на Деня на детето за първи излиза книгата, която категорично доказва, че еднорозите и тяхната очарователна магия съществуват. „Сдружението за вълшебните еднорози“, публикувана от „Ентусиаст“, е официалният наръчник, който документира десетилетия на проучвания и изследвания и ни предоставя най-доброто ръководство за тези фантастични създания. Изданието идва с твърди корици и изящни цветни илюстрации, които по неповторим начин представят красивия свят на еднорозите.

Сдружението за вълшебните еднорози обединява хора от цялото земно кълбо и съществува от векове. Работата на мъжете и жените, които членуват в Сдружението, е да документират всичко, което трябва да се знае за уникалните създания, и да ги защитават, когато са в беда. Тайното общество винаги е било обгърнато в мистерия – но вече не. Неговият 101-ви президент Селуин Е. Фипс споделя повече за срещите си с еднорозите и разкрива непознати до този момент факти за тяхното съществуване.

Вълшебство, грация, преданост, доброта, сила – през цялата история на човечеството еднорозите са изобразявани като символ на различни ценности и идеи. Техните качества и красота са станали повод за възхитителни изображения по целия свят – от кралски гербове до спиращи дъха произведения на изкуството.

От „Сдружението за вълшебните еднорози“ малките читатели не само ще научат кои са седемте семейства еднорози, кои места по света обитават и какви са техните отличителни черти и специални качества, но и ще усвоят загадъчните начини, по които тези същества общуват помежду си и с хората.

Книгата ще накара всеки, докоснал се до нея, да усети присъствието на еднорозите навсякъде, сякаш мъглата се разсейва и слънцето озарява света. Необходимо е само да повярва.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply