Ароматът е отличителна черта за всеки човек. Той е това доловимо ухание, което се запаметява в съзнанието ни и при среща с този аромат след време, винаги го свързваме с даден човек.

Добре подбраният аромат говори много за същността на човек, за неговото отношение към козметиката, към заобикалящия го свят, към взаимоотношенията му с околните, отношението му към самия него и към живота.

Парфюмът е смес от ароматни масла. Парфюмите се разделят на две основни групи – за жени и за мъже. Най-голям избор може да се открие при флоралните парфюми, следвани от ориенталски, кипарисови, цитрусови, дървесни, кожени и други композиции.  Mъжките комбинациите са наситени с билки и подправки. Безкрайно много са уханните варианти и нотки, които парфюмеристите смесват, за да създават уникален и качествен парфюм. В тези комбинации дори се осъществява трети вариант – унисекс- подходящ аромат и за мъже и за жени.

Основните концентрации на ароматите са парфюм, парфюмна вода, тоалетна вода и одеколон. Този невидим аксесоар придава на съвременната жена самочувствие и добро настроение.

Ценителите на аромата винаги биха предпочели дълготрайността на марковите парфюми. А любителите на изгодните покупки се насочват към имитациите. Ние можем да ви предложим съчетание, което ще задоволи вашата потребност и желание като предлагаме богат асортимент от маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Посетете сайта ни fra.bg, за да се уверите сами в широката продуктова гама на световно известни марки, които ще ви оставят без дъх. И всичко това на зашеметяващи ниски цени, които всеки може да си позволи.

Светът на парфюмерията е невероятно богат на разнообразни миризми. Личното предпочитание винаги е на първо място в избора на подходящ аромат. И залагайки на това, към индивидуалното усещане на всеки един клиент, ние от fra.bg, се стремим да задоволим всеки вкус за съвършения аромат за повод и без повод. От нас можете да очаквате професионализъм, внимание към детайла, стил и коректност, защото за нас е важна магията, която носи всеки един аромат. 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply