Принц Хари ще разкаже живота си в книга

Принц Хари планира да издаде свои мемоари за живота си в кралското семейство. Предполага се, че британският принц е продал авторските права на „Penguin Random House“. В първоначалния си вид проектът вече е завършен, предава БГНЕС.

За професионален консултант той е избрал журналистът и писател Дж. Морингер, носител на наградата Пулицър, автор на мемоарите на легендата на тениса Андре Агаси. Ръкописът ще бъде доставен на издателя през август, но този срок може да бъде изместен за октомври.

Книгата ще разкаже за живота му от детството до наши дни, включително ангажимента в армията, която два пъти го отвежда в Афганистан, където защитава страната си. Хари намира върховно щастие и спокойствие в съпругата си Меган и двете им деца – двегодишния Арчи и новородената Лилибет Даяна.

Принц Хари ще използва тази възможност, за да разкаже най-накрая своята страна на историята, според експерти от кралското семейство. Един от начините за това беше интервю с Опра, в което Хари и съпругата му представиха шокиращи подробности за живота в най-известното семейство в света.

Датата на излизане на бъдещия бестселър е определена за края на 2022 г.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply