БИО Козметика

Каква БИО козметика ще намерите в Bio-Market.bg

Несъмнено кожата е един от най-важните органи в човешкото тяло и като такъв всеки човек е длъжен да полага грижи за нея. Често обаче продуктите, които използваме са твърде агресивни към нея и това води до различни видове алергии. Още от самото раждане имаме нужда да хидратираме и защитаваме този важен орган, за да можем да го пазим здрав от неблагоприятните влияния на заобикалящата ни среда.  

Широко достъпната или така наречена „бюджетна” козметика в много случаи се оказва пълна с парабени, сулфати и тежки химикали, които не ни влияят добре. Използването на био козметика е най-подходящо, защото щади кожата и има страхотен ефект не само върху нея, но и върху нашата коса, зъби и нокти. 

Скъпи ли са био продуктите

Масовите схващания, че те са страшно скъпи, са абсолютен мит и нямат общо с реалността. Био козметика не значи такава, която струва много пари, а тази, която се грижи по най-добрия начин за кожата ни, като успоредно с това щади и околната среда. Цените ѝ са близки до тези на масово използваните козметични продукти, които се предлагат на пазара. При производството ѝ обаче се използват само съставки с растителен или минерален произход, а тестването върху животни е абсолютно забранено.

Какво ще откриете в сайта Bio-Market.bg

Онлайн магазин Bio-Market събира на едно място всички видове био козметика. Тя е специално селектирана не само за жени, но и за мъже. Предлага се широка гама продукти за коса, лице и тяло на различни марки, изцяло натурални и със 100% доказан произход. Всички артикули – шампоани, маски, балсами, кремове и още много други, които се предлагат, са доказали качеството си във времето.

БИО Козметика

Защо да използваме екологично чисти продукти

При използването на такъв вид  козметика можем да бъдем сигурни, че помагаме не само на своето собствено тяло, но по този начин пазим природата и биоразнообразието. Това е така, защото за направата ѝ не се използват никакви химически вещества, като например ГМО, синтетика, пестициди и други.

За да бъдете сигурни, че козметиката, която използвате, е екологично чиста, четете задължително състава ѝ, обозначен на всяка една опаковка. Търсете и био знаците. Те са гаранция, че използвате сто процента натурален продукт. Така ще придобиете представа за произхода на материалите, помощните съставки дори и за фирмата производител.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply