Мария Бакалов стана почетен гражданин на Бургас

„Много искам да подкрепя Бургас. Съпричастна съм към всичко, което се случва тук. Готова съм да се включа в бъдещи културни инициативи, а най-голямата ми мечта е да правя филмови проекти в целия бургаски регион, да снимам с български актьори”. Toва каза Мария Бакалова по време на срещата с кмета на града Димитър Николов, където стана почетен гражданин.

Мария също така сподели, че докато е в Бургас не спира да изпраща снимки и клипове на родния си град към чуждестранните екипи, с които работи, защото много се гордее с всичко, което се случва тук.

„Бургас ми е в сърцето, тук ми е уютно, това е моят дом, често сравнявам града ни с L.A. И двата града са близки, създават сходни усещания”, сподели още Бакалова.

„Ние се вълнуваме с всяка твоя изява. Градът ни е извор на таланти, младото поколение се възхищава от твоите успехи, възможностите, които се отварят пред теб са пример и мотивация. Ти показваш колко е важно човек да разчита на себе си, да вярва в мечтите си“, поздрави Димитър Николов талантливата бургазлийка.

Мария Бакалова и продуцентът й Юлиан Костов подготвят поредица от филми, които да се снимат в България, със специален акцент Черноморието. Продукциите ще имат за цел да покажат богатството на българската природа и таланта на нашите актьори. Те ще си партнират с големи стрийминг платформи, като Netflix, Amazon, HBO, където вече имат изградени контакти.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply