Нов скандал в Бъкингамският дворец

Съпругът на британската принцеса Юджини бе сниман на яхта в Средиземно море в компанията на полуразголени красавици, пише „DailyMail“.

Папараци са уловили Джак Бруксбанк, който се води на пет дневна командировка заради благотворителна вечеря на УНИЦЕФ, край остров Капри да се забавлява в компанията на няколко дами. През това време принцесата, която е внучка на кралица Елизабет е в Лондон, където се грижи за 5-месечния им син Аугуст.

35-годишният Джак е прекарал цял следобед на шикозна яхта, пиейки розе. Компания са му правели Рейчъл Залис – бивша модна редакторка на сп. Glamour и моделът Мария Бучелати. Мария и Джак Бруксбанк са позирали прегърнати заедно за селфи, което по-късно е изтрито от Инстаграм профила й.

Защо 2021 г. е толкова специална за кралското семейство (СНИМКИ)

Заедно с тях на яхтата е била и още един модел – италианката Ерика Пелосини, която периодично сваляла горнището на банския си, за да се пече гола пред очите на кралския зет. Освен на вино и красиви гледки, четиримата от компанията се отдали и на плуване и гмуркане, съобщава Дарик, позовавайки се на изданието.

Принцеса Юджини е дъщеря на сина на кралицата – херцогът на Йорк принц Андрю и е 11 в линията за наследяване на трона. Тя се омъжи за Бруксбанк през януари 2018, след като двамата имаха дълга връзка, продължила над 7 години.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply