Какви са предимствата на професионалното почистване

Професионалното почистване е изключително полезна услуга, която идва на помощ на хора, които са твърде заети за да се ангажират сами с почистването на домовете си.

 

Тъй като животът е все по-натоварен, нараства броя на фирмите в страната, които предлагат професионално почистване на домове, като особено голям е техния брой в София, където е съсредоточено и потреблението.

 

Една от водещите компании в бранша е Zooom Clean, за която можете да прочетете повече на Zoom-Clean.eu. Попитахме го какво представлява професионалното почистване и какви са предимствата на услугата, а ето и какво ни отговориха те.

Чиста среда на живот

Определено не можем да постигнем у дома нивото на хигиена, което може да ни осигури професионалното почистване. Тъй като професионалистите разполагат с мощни препарати и модерна техника, те могат да почистят дома ни в дълбочина, като намалят броя на вредните алергени, акари и други подобни.

 

Фирмите могат да отстранят упорити замърсявания от всякакви подови настилки, с което ще направят килимите да заблестят както нови. Използват се подходящи продукти и висока температура за да се отстранят дори петна като вино, доматен сос и кал. Унищожават се акарите в килима и завесите, което може да бъде изключително ценно за онези от вас, които страдат от астма, алергии и други подобни.

 

Професионалното почистване е чудесно и за онези от вас, които искат да освежат меката мебел. Кресла, дивани и матраци могат да се почистят и освежат до степен, в която домът ви ще заухае на ново.

Повече свободно време и възможности за абонамент

Онези от вас, които работят и са заети през по-голямата част от времето или пък имат по-големи домове, знаят колко труден е въпросът с почистването. Професионалната услуга може да бъде запазена и под формата на абонаментен план, тоест имате възможност да планирате на редовна база цялостно или частично почистване на вашия дом.

 

Абонаментната услуга винаги върви в комплект с доста сериозни отстъпки, които значително занижават стойността на отделното почистване. Това може да се адаптира към вашите нужди, например веднъж в месеца, като дори не е необходимо да сте в жилището докато фирмата почиства, а е нужно единствено да осигурите достъп до обекта.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply