Наум Шопов и Теа Минкова вдигат сватба

Наум Шопов и Теа Минкова, които вече от три години насам са сгодени, разкриха, че най-после са готови да си кажат „Да“. Като едни от най-влиятелните инфлуенсъри у нас, двамата избраха да обявят хубавата вест в последното видео, което качиха в своя YouTube канал. В кадрите те признават, че толкова дълго време са отлагали церемонията, че накрая съвсем са забравили за нея.

„Преди девет години, когато станахме гаджета, си мечтаехме каква ще бъде тортата на събитието, как ще бъде аранжирана, коя ще бъде първата песен… После, когато се сгодихме, рязко се отказахме от идеята да сключим брак“, призна брюнетката, а партньорът й разясни, че това е станало, тъй като хората са започнали да ги „напъват“, след като е поискал ръката й. „Да почувствахме се притиснати“, съгласи се с него тя.

Нещата обаче се променили малко по-рано тази година, когато за първи път за присъствали заедно на сватбата на свои добри приятели. Венчавката била толкова хубава, че ги накарала да се замислят за своята собствена. Така, вдъхновени от преживяването, още на следващия ден те започнали да търсят най-подходящото място, на което да узаконят връзката си. По думите им обаче все още не са го открили. Въпреки това не са се отказали, понеже са твърдо решени да бъдат младоженци, пише dir.bg.

„Крайно време е да носиш името ми“, обърна се към любимата си Шопов.

Двойката обясни, че умишлено е избрала да сподели радостната вест лично, за да изпревари медиите, които често преувеличават случващото се около тях, както неотдавна сториха, пишейки, че Наум и Теа са си купили апартамент в столицата, струващ им 1 милион лева. И понеже не желаят подобни неистини да съпътстват техния голям ден, бъдещите съпрузи уточниха, че ще държат почитателите си информирани за всичко, касаещо сватбата им.

Едно е сигурно, на нея няма да присъстват две хиляди гости, както те самите изрично подчертаха, защото искат тя да бъде „малка и кокетна“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply