Кого обявиха за „Най-секси мъж“ на „People“ за 2021 г.

Крис Евънс, който от десетилетия осигурява на феновете горещи кадри, е удостоен с престижната титла „Най-секси мъж“ на „People“ за 2021 г.

Актьорът е приел прозвището на секссимвол от самото начало на кариерата си, включително в пародийния филм от 2001 г. „Not Another Teen Movie“, в който се покрива с бита сметана, за да впечатли момичето, което се опитва да направи кралица на бала.

Той е най-известен с ролята на Стив Роджърс, известен още като Капитан Америка, във филмовата вселена на Марвел. Капитан Америка е във фокуса на много фенове на вселената, а в „Отмъстителите: Краят“ дори има сцена, специално посветена на задните му части, пише БГНЕС.

Въпреки че Евънс напусна MCU след излизането на Капитан Америка от основната времева линия, актьорът все още работи в тясно сътрудничество с „Дисни“. Следващият му проект е анимационният филм на Pixar “ Lightyear“, който ще проследи историята на известния герой от „Играта на играчките“ – астронавта Бъз Светлинна година. Въпреки че Крис Евънс изпълнява само ролята на глас, присъствието му предизвика повишен интерес от страна на феновете към привлекателността на анимационния герой.

Мощната привлекателност на Крис Евънс е толкова силна, че дори сцената, в която той е изцяло покрит с дебел пуловер в мистериозния филм „Вади ножовете“, предизвика фурор сред феновете.

С титлата на следващ най-сексапилен мъж на „People“ Евънс ще се присъедини към редиците на предишните звезди на Марвел – Майкъл Б. Джордан, Идрис Елба, Крис Хемсуърт, Райън Рейнолдс и Хю Джакман.

„People“ публикува и резултатите от анкетите си за най-сексапилен мъж в други ключови категории. Дженсън Акълс спечели титлата „Най-секси телевизионна звезда“, Калеб Дресел – „Най-секси олимпиец“, а Хенри Голдинг – „Най-секси баща за първи път“.

Евънс беше избран от читателите и официално за най-сексапилния красавец на Марвел.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply