Как да разгорещите своя интимен живот?

Време е да спрете да гасите осветлението, да се обличате, когато партньорът ви не ви вижда, и да чакате партньорът ви да инициира интимност във вашата връзка. Независимо дали са минали три месеца или тридесет години, откакто казахте „да“, идва момент, когато всяка връзка се нуждае от малко разгорещяване в спалнята. Използвайте тези съвети, за да правите по-добър секс тази вечер и да го оставите да копнее за следващата ви любовна нощ.

Добавете секси нощници в гардероба си. Изхвърлете широката тениска и се вмъкнете в леглото, облечена в секси дантелена и копринена нощница. Ще му хареса да види силуета на тялото ви и да усети гладката материя толкова много, че няма да може да държи ръцете си далеч от вас. За да засилите влечението му към вас, носете червено или оранжево – тези цветове ще му покажат, че сте готови за гореща нощ.

Оставете храната да ви създаде настроение. Сякаш се нуждаете от още една причина да хапнете вкусен черен шоколад, това може да ви помогне да се подготвите за нощта на любовта. Черният шоколад помага за намаляване на стреса, борбата с умората и подобряване на мозъчната функция и притока на кръв. 

Подменете бельото си. Широкото или леко скъсаното бельо може да е идеално за спортуване или пазаруване, но вероятно ще искате да покажете малко повече стил в спалнята. Купете си ново дантелено бельо и изпратете на половинката си интригуващ кадър, за да му споделите за новата си покупка. 

Превърнете спалнята си в будоар. Приберете чашите за кафе и коша за пране – те просто ви напомнят за работата и задълженията, които трябва да свършите. Вашата спалня трябва да бъде вашето пространство за спокойствие с уютни, шикозни чаршафи и изчистен, семпъл декор. Позволете на вашия мъж да избере ароматни свещи, които харесва, да приглуши осветлението и да пусне тиха музика, за да създаде настроение. И забравете за телевизора – проучвания показват, че той намалява сексуалния ви живот с 40 процента.

Позволете си да използвате различни секс играчки. Използването им може да звучи плашещо, но всъщност може да бъде забавен и удовлетворяващ начин да изпитате нови усещания с партньора си. Налични са игри или играчки за спалнята за всяко ниво на комфорт и изживяване. Правете само това, което ви кара да се чувствате комфортно – вашият партньор ще оцени всичко, което сте готови да опитате.

Изпийте чаша хубаво вино заедно. Налейте си чаша червено вино, за да се отпуснете и да се почувствате по-освободени. След чаша-две ще достигнете точката на пика на удоволствието. Отпиването на вино ще увеличи сексуалното ви желание и ще увеличи притока на кръв в ерогенните ви зони, това ще увеличи кръвния му поток и нивата на тестостерон. Изглежда, че кабернето може да е тайната любовна отвара, която търсите.

Споделете ваната. След дълга работна седмица си направете топла вана и поканете партньора си да се присъедини към забавлението. Добавете ароматни соли за вана, както и свещи. Това е безупречен предшественик на една любовна нощ.

Купете си нова възглавница, чиято задача не е само да краси дивана ви. Използването на голяма възглавница за поставяне под гърба или дупето по време на акта може да ви отвори за изцяло ново сексуално преживяване. Тя променя ъгъла на тялото ви, за да ви позволи да усетите нови емоции, а той обожава да наблюдава как се случва магията.

Изпратете му възбуждащо съобщение. Сладко е да уведомите любимия си, че мислите за него, но да му намекнете за това, което сте планирали по-късно, наистина може да засили тръпката. Изпратете му секси съобщение като „Нека се позабавляваме по-късно“, сладко „Обичам да спя до теб всяка вечер“ или игриво „Познай цвета на бикините ми, за да спечелиш лакомство“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply