Новата Мис България е шампион по фехтовка

17 годишната Сара Младенова е новата Мис България. Ученичката е от град Шумен и в момента е в 11-и клас. Тя е част от националния ни отбор по фехтовка и вече е шампион в спорта, в който се състезава.

В първото си интервю пред телевизионна камера, броени мигове след като на сцената обявиха нейното име, високата 180 см брюнетка сподели, че емоциите, през които е преминала, са били страхотни. Тя също така призна, че е била напрегната по време на трите кръга на състезанието, но все пак е успяла да се овладее и след финала му вече се чувства страхотно. Първото ѝ голямо признание, с което е отличена преди 9 години, е лентата на „Мини Мис Североизточна България“, а през 2019 г. към нея добавя и тази на „Мис Шумен“.

Първа подгласничка стана пловдивчанката Стела Ганчева, за втора подгласничка бе избрана Ина Мархолева от Бургас, а за трета бе излъчена – Мария Вълчева от София. Стефани Карова от морската столица Варна заслужи титлата „Мис България Интернешънъл“.

Всички участнички в тазгодишното издание на конкурса традиционно преминаха през три тура, дефилирайки в елегантни облекла, бански костюми и официални рокли.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply