Защо 4 годишно австралийче си поръча торти и сладолед за над 1000 долара

Четиригодишно момче остави семейството си в Сидни изумено, след като поръча сладолед на стойност над 1000 долара чрез приложение за доставка на храна, включващ персонализирана торта за рожден ден и гюмчета с любимите му вкусове.

В понеделник Кристиан Кинг използвал телефона на баща си, за да поръча сладолед и торти на стойност 1139 долара от „Gelato Messina“ от UberEats, пише БГНЕС.
Баща му, Крис Кинг, е дал телефона на сина си, за да го разсее, докато се провежда мачът по футбол на сестра му.

Той разказва, че синът му го предупредил, че има „нещо на път“, но той не му повярвал, докато шофьорът на доставката на UberEats не се обадил на съпругата му. В този момент бащата осъзнал какво се случва.

„Първо си помислих, че е 139 долара. А после го погледнах по-внимателно и беше 1139 долара и едва не получихме инфаркт. Прелиствах екрана около 30 пъти. Толкова дълга беше поръчката, беше като 99 торти. Всъщност той ми каза, че си е поръчал торта, а аз дори не повярвах. Най-напред ми излизаше пара от ушите, крещях името му по улицата. Той избяга в стаята си, преди да говоря с него“.

„Той е поръчал две тирамисута, две маршмелоу торти, шоколадови пънчета, избрал е тези, които харесва. Не е избирал случайно. Поръчал е и осем или девет 1,5-литрови гюмчета с ягодов, сметанов и двойно долче сладолед. Това е едно малко нахално момче, което просто си е поръчало това, което му харесва“, разказва още бащата.

Рожденият ден на Кристиан е през януари, но баща му смята, че той го е планирал предварително. „Ние поръчваме неща от UberEats всеки ден и той очевидно е виждал, че го правим постоянно, но никога не го е правил. 1200 долара по-късно, това беше голям шок за системата“, продължава Крис.

Огромната поръчка е била доставена в пожарната станция в Нютаун, където Кинг работи като пожарникар и откъдето за последен път е направил поръчка. Дежурните пожарникари приели поръчката и махнали всичко, което имали в хладилника, за да я поберат.

UberEats се съгласила да възстанови сумата на поръчката, когато Кинг и съпругата му обяснили какво се е случило.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply