Двойка от Сан Диего похарчи $ 100 000 за бракоразводна процедура, а по-късно се събра отново

Двойка от Сан Диего, щата Калифорния, похарчи $ 100 000 за бракоразводната си процедура, но по-късно реши да даде втори шанс на връзката и се ожени отново.

32-годишните Британи и Уейланд Сабо се срещнали като тийнейджъри при рехабилитация от алкохолизъм. Влюбили и се оженили през 2011 година.

Връзката на съпрузите се развивала и скоро те станали родители на три деца. Въпреки това, както призна Британи, именно след раждането на децата бракът започнал да се разпада по шевовете и двойката отново започнала да пие. „Не ставаше дума само за алкохол. Имаше много други разрушителни поведения. Бяхме много зависими един от друг и в това нямаше нищо добро“, каза жената.

През 2019 г. Сабо подал молба за развод и започнало скъпо разделяне на имущество, пише БГНЕС.

След раздялата Британи продължила да пие много и впоследствие се появили и психически проблеми. В резултат на това жената загубила попечителството над децата.

Тъй като не искала все пак да ги загуби, тя временно се преместила при родителите си, спряла да пие и започнала да посещава психиатър. Вейланд подкрепял бившата си съпруга. Двамата прекарвали все повече време заедно и в един момент решили да подновят връзката, за да изградят отново семейство.

„И двамата искрено се извинихме един на друг. Разбрахме колко много сме се наранили един друг “, каза Британи. Сега тя е знаменитост в TikTok и говори с последователите си за своята трезвеност и щастлив семеен живот. Те все още плащат задължения на адвокати в бракоразводното дело.

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар