Британка разбрала, че е бременна докато….ражда

Жителка на Великобритания разбрала за бременността си в момента, в който й предстояло да ражда, пише в. „Дейли стар“. По думите й през цялото време преди раждането тя не е имала явни признаци на бременност.

Жената уверява, че периодите й идват постоянно, не е имала и няма заболявания, които възникват при бъдещите майки. 36-годишната британка водила нормален живот и дори отишла на почивка с 52-годишния си съпруг в Сицилия, предава БГНЕС.

„Един ден започнах да изпитвам мъчителни болки. Помислих, че е хранително отравяне, затова отидох в болницата. Прегледаха ме и казаха: „Ти раждаш!“, каза тя. Оказа се, че тя има т. нар. латентна бременност, когато тялото не дава признаци на зачеване или когато симптомите му могат да се тълкуват по различен начин. Тя призна, че в началото е отричала случилото се с нея, но малко по-късно осъзнала, че това е щастието в живота й.

По-рано в Канада лекар откри дете в черния дроб на жена. Педиатърът Майкъл Нарви прибегна до ултразвуково сканиране, което показва, че плодът е прикрепен към черния дроб. Той обясни, че изображението е на 33-годишна пациентка, която е развила извънматочна бременност.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply