Колко струват тоалетите на Кейт за миналата година

Mалко над 55 хиляди евро e похарчила Кейт Мидълтън за тоалети през изминалата година, сочат изчисленията на британски медии. Сумата за кралска особа дори е скромна, твърди британската преса. За сравнение – докато бе част от кралския двор, Меган Маркъл годишно е купувала дрехи, които са стрували на двореца над 1 млн. евро, пише Дарик.

Кейт не само се е изявила като спестовница, но разходите й за дрехи са намалели почти наполовина в сравнение с 2020. По-миналата година херцогинята се е сдобила с тоалети за около 110 хиляди евро. Статистиката ясно показва, че съпругата на принц Уилям прави всичко възможно да спести кралския бюджет, намалявайки разходите си всяка година.

Един от най-скъпите тоалети на херцогинята на Кеймбридж беше „златната“ рокля от дизайнера Джени Пакъм на стойност около 3500 евро. С нея Кейт дойде на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд в Лондон.

През 2021 г. Кейт Мидълтън се появи на събития повече от няколко пъти в едни и същи тоалети. По този начин херцогинята искаше да покаже със своя пример важността на рационалното потребление на дрехите и вещите.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply