Защо Роби Уилямс не може да продаде имението си

Роби Уилямс се опитва да продаде обитаваното си от духове имение за 7 млн. лири. 47-годишният певец пусна на пазара имота си през септември миналата година, но не успя да изкуши надежден купувач въпреки „огромния интерес“ към палата, пише „Daily Mirror“.

Самата къща разполага със седем спални, голяма кухня, всекидневна с камина, плувен басейн, площадка за хеликоптер, огромна градина. В дома той живее със семейството си – съпруга Айда Фийлд и техните четири деца: Теодора, на 9, Чарлтън, на 7, Колет, на 3, и Бо, на 2.

Говори се, че бившата звезда от „Take That“ отказва да намали продажната цена от £6,75 милиона на имението, което купил за 9 млн. Имотът е един от най-гледаните в района на Уилтшир.

Вероятно причината хората да харесват къщата, но да не се осмеляват да я купят, е че преди време Роби предположи, че е обитавана от духове.

По-рано той сподели в подкаст, че е дискутирал това с най-голямата си дъщеря: „Имотът е на хиляда години. Има една стая, за която смятам, че е обитавана, тръпки ме побиват. Там спи дъщеря ми Теди. Тя ми каза: „Тази стая ме плаши. Не харесвам тази къща“. Отвърнах, че и мен ме плаши. Казах й, че не е нужно да спи там. Ако има голяма скръб, голяма болка или трагедия, случила се вътре, мисля, че може да попие в стените и да остави там есенция, която остава за много, много дълго време“. Въпреки това, Роби се двоумеше дали да я продава, защото там той и Айда се влюбили. Те излизаха от 2006 г. и се ожениха през 2010 г.

„Compton Bassett House е идеалното място за нашето семейство. Там двамата пуснахме корени като двойка и мечтаехме за деца“, сподели той.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply