Какви услуги включва озвучаването на събитие и защо ни е необходимо?

Наемането на професионалисти за озвучаване на събитие е похват, до който много домакини на мероприятия прибягват, независимо от тематиката. Ако сте фирма, в никакъв случай не бихте желали ниското качество на звука да окаже негативно влияние върху организацията на конференцията ви или по-лошо, да навредите на професионалния си имидж. За личен повод залозите са не по-малки: никой не предпочита да запомни сватбата си с постоянни прекъсвания на микрофона на водещия или странните скърцащи шумове, излизащи от мултимедията.

Какво включват най-честите услуги, свързани с озвучаване на събития?

За да придобиете по-добра представа какво се разбира под този леко неясен на първо четене термин, решихме да опишем малко по-подробно какво включва понятието. Пример за услуги от подобен озвучителен характер са:

  • Наемане на професионална озвучителна техника и мултимедия, съобразени със спецификите на помещението, в което ще се провежда мероприятието (вътрешно или външно);
  • Изграждане на подходящи сцени или трибуни, както и на видеостени в случай на на необходимост;
  • Нагласяне на системите от тонрежисьори и звукови инженери със съответните компетенции, образование и квалификации;
  • Ползване на DJ, който да забавлява гостите и да се грижи за доброто им настроение;
  • Съобразяване на височината на звука с конкретните обстоятелства и реагиране на момента, ако е необходима корекция.

За да получите всичко това, дори и много повече, Анимес 3000 създаде Evento.Group – вашият скрит жокер при организирането и озвучаването на събития. Професионализмът на компанията и високите стандарти на предоставяните услуги, гарантирани лично от основателя Михаел Сладкаров, са в състояние да надминат и най-смелите ви очаквания и да спомогнат за реализирането на мероприятието на вашите мечти.

Защо е необходимо професионално озвучаване на събития? 

Отговорът на този въпрос е много прост – защото ни е грижа и не ни е безразлично какво преживяване подаряваме на себе си като организатори и на своите гости. Качеството на звука е неизменна част от атмосферата както на по-корпоративно насочените мероприятия, така и на личните поводи като сватби и юбилеи.

Ако сте фирма и провеждате конференция, бихте желали гласът на говорещия от сцената или трибуната да се чува ясно и отчетливо, а презентацията или предварително подготвеното видео по темата да се виждат ясно и да се възприемат лесно от аудиторията. Доброто предварително планиране и синхронизиране на аудио системата, както и присъствието на техници на място, които да следят за правилното изпълнение на процеса, позволяват на вас и присъстващите да се концентрират единствено и само върху конкретната тема, която е предмет на дискусията.

Когато става въпрос за лично събитие, което освен всичко е и неповторимо – например сватба – обикновено много бихме желали да сме сигурни, че свързаните дейности ще минат добре в съответствие с предварително заложения ни план. Едва ли ще имаме желание, енергия и възможност да правим сватба всяка година (което като цяло не е и нужно), така че по-добре инвестираме повече усилия тук и сега, за да постигнем перфектния резултат още от първия път. Подходящ DJ, който уверено води мероприятието и пуска подходяща музика, плюс професионална техника под наем често са простичката формула, която ни гарантира успех и щастливи спомени години напред в бъдещето.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply