Алек Болдуин се върна на снимачната плащадка

Алек Болдуин признава, че се чувства „странно“ да се върне на работа, след трагедията по време на репетиция на филма „Rust“, когато застреля операторката Халина Хътчинс.

Той е започнал снимки в продукцията в Англия. Това е първият му ангажимент след смъртта на Халина, която потресе целия свят и постави хиляди въпроси за индустрията, безопасността на терен, оръжията, използвани във филмите и други.

Според запознати 63-годишният актьор снима трилър за въздушно бедствие близо до Алтън, в Хемпшир и е публикувал серия от видеоклипове в социалните мрежи, от времето, което прекарва в провинцията, съобщи „Sky news“.

Филмът е режисиран от Тимо Вуоренсола и проследява отвлечен самолет, който се очаква да падне след 97 минути, когато горивото му свърши.

„Странно е да се върна на работа. Не съм работил от 21 октомври миналата година, когато се случи това ужасно нещо на снимачната площадка – смъртта на нашата операторка Халина Хътчинс. Дори все още ми е трудно да го произнеса.

Но днес се върнах на работа за първи път от три месеца и половина. Беше интересно. Децата ми липсват“, казва той.

По-късно холивудският актьор беше забелязан да похапва в ресторант „Mifta“ в Алтън с Мартин Башир, скандалният журналист на BBC, който придума принцеса Даяна да направи разкритията в личния си живот, от което последва развода й с Чарлз.

По-рано Болдуин разкри във видео, че колата на шофьора му е била открадната в рамките на часове след кацането в Обединеното кралство. Преди да отлети за там, той публикува видео, в което размишлява за трагичния инцидент и за чудесата, които очаква през 2022 година.

През уикенда, Болдуин се засне как се разхожда по главната улица на Алтън, пазарен град североизточно от Уинчестър, и каза на своите 2,4 милиона последователи в Инстаграм, че „ще прави малък дневник, докато съм тук“.

„Хубаво е да излезеш от САЩ и да видиш как нещата са различни и в същото време еднакви. Хората се опитват да живеят живота си и да бъдат щастливи – така е навсякъде“, размишлява той.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply