Нова инвестиция на Нина Добрев

Актрисата Нина Добрев e решила да инвестира в производителя на нискозахарни дъвчащи бонбони „SmartSweets“, предава „Fortune“.

„От години съм голям фен на SmartSweets и съм толкова развълнувана, че имам възможността да инвестирам и да бъда защитник на основаната от жени марка бонбони, които са по-добри за вас. Като колежка от Канада и предприемач бях привлечена не само от продукта, но и от факта, че 77% от служителите на SmartSweets са жени.“, е коментирала тя.

„Аз съм голям привърженик на баланса във всички аспекти на живота си и SmartSweets идеално се вписва в този начин на мислене. Мисията на марката е да намали консумацията на захар, като същевременно предлага вкусен продукт, който се конкурира с традиционните бонбони, и точно това продължава да прави.“, споделя актрисата.

„От пускането си на пазара през 2016 г. SmartSweets е изхвърлила над 3,9 милиарда грама захар от традиционните бонбони. Когато мисля за марките, в които искам да инвестирам, се насочвам към такива, които са част от ежедневието ми и към които посягам редовно. Обикновено имам SmartSweets винаги със себе си – в чантата, в колата, при пътуване, на плота, за да могат приятелите и семейството ми да похапнат в дома ми – наистина навсякъде! Това е перфектната закуска, която задоволява желанието ми за сладко.“, допълва тя.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply