Семейство Болдуин очаква седмо дете

Хилария Болдуин обяви, че очаква седмото си дете през есента. Тя пусна видео в Инстаграм как със съпруга си Алек Болдуин съобщават новината на другите си деца, като половинката й сподели нейната публикация и в своя профил.

„След много перипетии през предишните няколко години, имаме вълнуваща новина – още един Болдуинито ще се появи през есента“, пише тя, като добавя емотикон жълто сърчице. „Бяхме почти сигурни, че семейството ни е завършено и сме повече от радостни от тази изненада.“

Звездата от „Сянката“ има също 25-годишна дъщеря Айрланд от първата си съпруга Ким Бейсинджър.

На 21 октомври миналата година Алек Болдуин участва в инцидента, който отне живота на операторката Халина Хъчинс на снимка на уестърна „Rust“. Нейното семейство го съди, както и другите продуценти, като твърди, че правилата за безопасност не са били спазени. Заведени са още поне четири други иска.

В поста си Хилария Болдуин не споменава трагедията, пише БТА. Тя нарича бременността си „благословия и дар в тези несигурни времена“.

В началото на март миналата година двойката обяви, че се е сдобила с шесто отроче – момиче, при това едва няколко месеца, след като инструкторката по йога бе дала живот на петия им наследник Едуардо. Тогава новината за появата на ново бебе изненада почитателите им, тъй като през ноември 2020 г. брюнетката сподели пред сп. „People“, че на този етап с партньора й не планират да увеличат постоянно нарастващото си семейство.

По-късно обаче стана ясно, че дъщеричката им Лусия е от сурогатна майка. След това половинката на холивудската знаменитост разкри в социалните мрежи, че наследниците й мечтаели за малка сестричка, след като тя направила спонтанен аборт през 2019 г. и загубила момиченце.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply