Бруклин Бекъм се ожени за американската актриса Никола Пелц

Синът на Дейвид Бекъм – Бруклин, се ожени за 27-годишната американска актриса Никола Пелц на звездна сватбена церемония. Двойката си каза „Да“ в океанската къща на семейство Пелц в Палм Бийч на стойност над 70 милиона паунда. Бруклин сподели снимки в своя Инстаграм профил и написа под публикацията:“Г-н и г-жа Пелц Бекъм“

Американската актриса, наследница на милиардера, носеше елегантна рокля, създадена от Valentino, с дълги ръкави и дантелен воал, който се спускаше зад актрисата, докато тя се отправяше към олтара, пише БГНЕС.

В публикацията на Бруклин се вижда как русата красавица позира до огромна ваза с цветя в коридора на зашеметяващата обстановка. Прочутата модна дизайнерска къща, която Никола посети два пъти в Италия, за да се увери, че роклята й е перфектна, продава ексклузивни сватбени рокли, които се продават на дребно за десетки хиляди паунда.

Твърди се, че за церемонията семейство Пелц е похарчило 50 000 паунда за редки орхидеи, с които са били украсени масите. В звездния списък с гости от 300 души присъстваха такива като Гордън Рамзи със семейството си. Тенис звездата Серена Уилямс също беше сред присъстващите, както и актрисата Ева Лонгория.

Въпреки че Бруклин и Никола очевидно са влюбени до уши един в друг, се твърди, че са се съобразили със съветите на най-близките си и са подписали предбрачен договор. Смята се, че семейството на Бекъм разполага с около 343 млн. паунда, докато родителите на Никола – 69-годишният американски магнат и инвеститор Нелсън Пелц и 67-годишната бивша манекенка Клаудия Хефнър Пелц – притежават огромно състояние от 1,2 млрд. паунда.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply