Рапърът Wosh MC е станал татко

Синът на българския актьор Иван Иванов, който е известен с филма „Всичко е любов“, стана баща преди броени дни. Това става ясно, след като самият дядо на момченцето разкри, че новороденото е кръстено на него.

Новината определено е била много радостна както за него, така и за съпругата му – актрисатa Петя Силянова, за които това е първо внуче, пише dir.bg.

Радостната вест сподели и самият музикант, който написа в своя Фейсбук профил, че семейството му се е увеличило с още един член.

Коя е майката все още не е известно, тъй като щастливата баба обясни, че по желание на семейството няма да издава нейната самоличност. Става ясно обаче, че детето е желано и от двамата родители.

През 2018 година рапърът Wosh MC става известен с участието си в риалити предаването „Big Brother“, а там той успя да впечатли зрителите пред малкия екран с това, че беше напълно искрен, като дори на няколко пъти го видяхме със сълзи на очите. Тогава той си тръгна като големият победител от предаването.

По онова време Стефан, както е истинското му име, беше обвързан с Мария Коцева, но малко след това те се разделиха, защото той е искал сериозно обвързването, а много по-младата му половинка не е била готова за такива крачка. След време обясни, че с нея остават приятелите и с топли чувства един към друг.

Изпълнителят е имал връзка с Луиза Григорова и Радина Кърджилова, но към този момент той държи личния си живот в тайна. Самият рапър не веднъж е казвал, че е готов да има семейство от 15 години, но това е нещо, което не зависи само от него.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply