детски сребърни обеци

Как да изберете сребърни обеци за своето момиче?

Веднага след като в семейството се роди момиче, младите родители и роднини се опитват да заобиколят малката принцеса с грижа, внимание и подаръци. Сребърните обеци ще бъдат прекрасен дар, защото много майки нямат търпение да пробият ушите на малките госпожици. Този страхотен аксесоар ще допълни визията на детето, а в случай че не искате да пробивате ушите ѝ толкова рано, можете да изберете модели с клипс. Можете да откриете много разнообразни дизайни с камъни или злато, които осигуряват удобство дори когато спи, споделят от онлайн магазин Капино.

Защо да изберете нежни сребърни обеци за вашето момиче

Първото бижу за бебето трябва да бъде изработено от медицинска сплав. Те са оформени като карамфили, но понякога са неудобни за спане. Веднага след като раната зарасне, родителите предпочитат да ги заменят с по-удобни. Тъй като ушната мида на бебето все още не е оформена, те трябва да са максимално леки и да носят комфорт. Имайте предвид, че тежък предмет може да деформира ухото. 

Има модели, които само изглеждат масивни, но те са кухи отвътре. Това осигурява нужния комфорт на бебето. Важно е среброто да замени медицинската сплав. Тъй като златните бижута са по-скъпи, а децата са склонни да губят малки предмети без следа, сребърните обеци са най-добрият избор. Те са достъпни и изглеждат красиво, поставени на малкото уше.

Разнообразието от модели, форми и видове детски бижута ще позволи на малката принцеса да избере всичко, което сърцето ѝ пожелае. Освен това среброто има дезинфекциращо свойство, не предизвиква възпаление и насърчава бързото заздравяване на раната. При производството на аксесоарите за деца се вземат предвид всички характеристики, необходими за такива продукти. 

детски сребърни обеци

Как да изберете детски сребърни обеци

Не е трудно да изберете сребърни обеци като подарък за момиче. Достатъчно е да знаете цвета на очите на детето и да вземете аксесоари, които да им паснат. Бижутата със смарагдови или зелени кубични цирконий идеално ще подчертаят зеленоокото лице. Същото важи и за синеоките принцеси.

Има няколко основни правила при избора:

  • продуктът трябва да е лек, за да не се деформира ухото;
  • дизайнът на бижута не трябва да включва остри елементи;
  • английското закопчаване е сред най-предпочитаните, тъй като е много удобно за детето;
  • доверете се на качествено изработени продукти, които малката госпожица ще носи дълго време.

Детските бижута могат да бъдат украсени от различни цветя, животни или птици. Момичетата ще бъдат възхитени от сребърните обеци под формата на врабче. От ранно детство бебетата показват романтична природа и моделите със сърца няма да ги оставят безразлични. 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply