Синът на Ник Кейв почина

Певецът Ник Кейв съобщи за поредната голяма трагедия в живота му – синът му Джетро е починал, само седем години след като другият му син тийнейджър Артър загина след падане от скала.

„С много тъга мога да потвърдя, че синът ми Джетро почина. Ще се благодарни ако спазите нашето желание за дискретност в този момент“, се казва в изявлението на музиканта.

Джетро беше пратен в затвора през април за нападение над майка си, Бо Лезенби, а преди това беше осъден за нападение на приятелка през 2018 г. Той ударил майка си с коляно в лицето, оставяйки я кървяща насинена, съобщава BBC.

Адвокатите му в неотдавнашното дело казаха пред съда в Мелбърн, че той страда от шизофрения, която е повлияла на преценката му.

Твърди се, че е той е бил освободен от австралийски затвор само преди няколко дни. Причината за кончината му не се съобщава.

30-годишният Джетро е работил като модел, а също така се е занимавал с актьорско майсторство.

15-годишният син на Кейв, Артър, почина през 2015 г., когато падна от скала в Източен Съсекс, след като беше взел LSD. Той е дете на Кейв и модела Сузи Бик и има брат близнак Ърл, с когото са родени през 2000 година.

От първата му жена, бразилската журналистка Вивиан Карнейро има син Люк, роден през 1991 г. През същата година е роден и Джетро, който не е виждал баща си до 8-годишна възраст.

64-годишният австралийски певец е най-известен като вокалист на алтернативната група „Nick Cave and the Bad Seeds“.

Освен това има запомнящи се дуети с Кайли Миноуг, Джони Кеш, Деби Хари и Шейн Макгоуън.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply