Холи Бери започва нов проект

Холи Бери ще се снима в нов психотрилър. 55-годишната актриса се присъедини към актьорския състав на филма на Lionsgate „Mother Land”, чиито международни продажби ще стартират на пазара в Кан следващата седмица.

Режисьор на филма, който ще започне да се снима през следващата година, е Александър Ажа, чиито известни предишни филми са „The Hills Have Eyes“ и „Piranha 3D“.

Филмът ще разкаже историята на майка и нейните синове близнаци, които от години са измъчвани от зъл дух. Когато едното от момчетата си задава въпроса дали е истинско – свещената връзка в семейството е нарушена и те са изправени пред борба за оцеляване, предава БГНЕС.

Президентът на продукцията на Lionsgate Ерин Уестърман заяви: „Толкова сме развълнувани да работим отново с Холи и Алекс. Холи е убедителна на екрана – тя е перфектният човек, който може да предаде психологическия ужас на тази майка, опитваща се да защити семейството си“.

Бери направи режисьорския си дебют миналата година с филма „Bruised“, в който също така участва, и разкри, че „определено“ иска да застане зад камерата отново.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply