Най-модерните рокли през 2022

Роклята е най-универсалната и женствена дреха, подходяща за всеки сезон и почти за всеки повод. Без съмнение, сезонът, когато най-често обличаме рокли е лятото. С настъпването на топлите дни, роклята е идеалната дреха, а тази година тенденциите са по-разнообразни от всякога. От прорези и цепки, през елегантните и романтични рокли с шлейф или рокля тип риза до вариантите за възраждане на 90-те, роклите през този сезон ще допаднат на дамите, независимо от техния стил.

Какви модели рокли са на мода през този сезон?

Миди роклите отново са на мода през този пролетно-летен сезон. Моделът с широки и надиплени ръкави е рокля, който ласкае всеки тип фигура и може да се носи в ежедневието в комбинация със спортни кецове, а вечер – със сандали на ток. Ако има и леко надиплени ръкави, още по-добре. Ще забележите че ръкавите са главен герой в дизайна на рокли този сезон. Тези в стип „пеперуда“ бяха тенденция още миналата година и отново са актуални.

Моделите в новата колекция на Bolf прекрасно отразяват актуалната тенденция, като например моделът виолетна дамска рокля с цветя, която ще ви помогне да постигнете една романтична визия, идеална за разходка през летните вечери.

Споменавайки романтична визия, малко са моделите, които са по-женствени и елегантни от роклята с драперии. Моделът от новата колекция на Bolf в черно с цветя, идеално се съчетава със семпли сандали и малка чанта.

Роклята тип риза отново е актуална и това е един от малкото видове рокли, които могат да обединят момичета на 25 и жени на 70 години. Най-голямото предимство на този тип рокля е че е удобна и прохладна, а и в много случаи ни позволява да прикрием някой и друг “недостатък” на фигурата.

Прорезите, асиметриите и дръзките деколтета характеризират летните рокли през този сезон. Роклите с изрязване в областта на корема са абсолютен хит и любими на инфлуенсърите.

По отношение на деколтето, роклите без презрамки и тази година са на мода. Изберете я в черно и ще имате рокля идеална както за ежедневието, така и за вечерен тоалет.

Падналите рамене, в стил испанска блуза са също тенденция. Изберете ефирна рокля с такова деколте за романтична вечеря през летните вечери.

По отношение на детайлите, елементите от пера по дрехите, обувките и чантите се утвърждават като микротенденция, на която трябва да обърнете внимание. Роклите с пера в подгъва са идеални за вечерни тоалети и без съмнение ще привлекат погледи.

Какви цветове да носим през този сезон?

Не се страхувайте да носите искрящи цветове, защото тази година те са абсолютна тенденция. Цикламеното и наситено зелено са едни от най-модерните нюанси на сезона.

Работното облекло и роклите, вдъхновени от сафари например, с джобове и колани в нюанси на каки и бежово, отново са в центъра на вниманието. Тези “камуфлажни” цветове идеално се комбинират с ботуши между сезоните и с римски сандали, когато настъпят горещините.

Друг супер модерен цвят през този сезон е бебешкото синьо. Този толкова свеж нюанс подхожда на всички цветове кожа и коса и се съчетава лесно.

Разбира се през лятото няма как да липсва и флоралната рокля. В новата колекция на Bolf може да изберете модел в различна тоналност, който най-добре на пасва на вашия стил.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply