Феноменалната поредица на Л. Дж. Шен „Sinners of Saint“ се завръща с „Ракъс“

Дългоочакваната втора част от поредицата разказва чувствена история за любовта като спасение

 

С „Вишъс“ – огнената първа част от сензационната поредица „Sinners of Saint“ – една от най-популярните авторки на романтична литература у нас Л. Дж. Шен завладя сърцата на родните читатели. Сега идва време и за „Ракъс“ – дългоочакваната втора книга от поредицата, която продължава предисторията на вече завършената трилогия „Ол Сейнтс“ („Красиво безразсъдство“„Раненият рицар“ и „Разгневеният бог“).

Дийн Коул. Всички го наричат „Ракъс“ (от англ. – шумотевица, кавга, скандал) и той напълно отговаря на прякора си. Буен и див, той е забавният в компанията – душата на всяко парти. Свикнал с лекота да получава всичко, което иска от живота, той е решен да завоюва единственото нещо, което някога му се е изплъзвало – невероятно съблазнителната Роузи Леблан. И тя ще бъде най-сладката му победа.

Колкото и да ѝ се иска да води нормален начин на живот, Роузи знае, че нейната приказка няма да свърши с „и заживели щастливо“. Красива, силна и самоотвержена, също като истинските рози тя има остри бодли – бодли, които да я пазят от всеки, опитал се да нарани нежната ѝ душа.

Всеки освен Дийн. Забраненият плод. Бившето гадже на сестра ѝ, което преди единадесет години ѝ се е изплъзнало, а сега се връща отново, за да преобърне живота ѝ изцяло. И да я накара да се зачуди дали пък не е възможно и нейната история да има щастлив завършек, ако ще и съвсем кратичък?

За да я спечели, Дийн ще трябва да се откаже от всичко. Но какво значение има останалият свят, когато в ръцете си той държи най-ярката звезда? Едно белязано от болката момиче с огромно сърце, което разпалва огъня в него като никоя друга.

Оставени в жестоките прегръдки на съдбата, двамата ще трябва да пожертват много повече, отколкото някога са си представяли, в битката за любовта. Но дали тя, за разлика от живота, е честна?

„Ракъс“ е втората книга от хитовата поредицата „Sinners of Saint“, в която любимата на всички почитатели на романсите Л. Дж. Шен прави това, което умее най-добре – разказва страстна, емоционална и съблазнителна история за безусловната любов, която ни кара да се чувстваме живи.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply