Дъщерята на Чарли Шийн се е присъединила към OnlyFans

18-годишната дъщеря на Чарли Шийн се е присъединила към OnlyFans – платформа, в която хора публикуват свои голи или предимно голи снимки срещу преференциална цена. Сами Шийн публикува съобщението на страницата си в Instagram.

Между Сами Шийн и майка й Денис Ричардс отдавна има драма, пише БГНЕС. Във видеоклип в TikTok, който тя публикува миналата година, Сами твърди, че е живяла в семейство, в което е упражнявано насилие, докато е живеела с Ричардс. Под този пост Сами написа: „Преди една година: в капан в семейство, в което се злоупотребяваше. Мразех себе си, изкарвах дни без да ям или спя, бях безумно депресирана, мразех училището и т.н.“. Въпреки че нещата между Сами и Денис изглеждат трудни, Денис коментира поста и възкликна, че подкрепя и обича дъщеря си.

Чарли Шийн отговори на присъединяването на дъщеря му към платформата, като я е призовал да запази стила си, творчеството си и да не жертва почтеността си. Той подчертава, че тя е на 18 години и вече е пълнолетно лице, така че може да прави каквото си иска. „Въпреки това вероятно за един родител е трудно да види как детето му прави нещо толкова скандално на млада възраст“, добавя Шийн.

Денис коментира присъединяването на Сами към платформата, че тя сама прави своите избори.

Въпреки че изглежда, че Сами и Денис не са в най-добри отношения, страницата на Сами в Instagram показва много по-различна страна на комбинацията майка и дъщеря. В началото на май Сами прекара Деня на майката с Дениз и двете изразиха в публикация любовта си една към друга.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply