Една от най-известните котки в интернет се появя в илюстрирано издание на български

„Котката на Саймън“ на карикатуриста Саймън Тофийлд ще ви покаже защо животът с котка е ежедневно приключение

 

Всеки Саймън си намира котката…

През далечната 2008 г. карикатуристът Саймън Тофийлд решава да покаже на света какво е да живееш с котка. Забавните интернет комикси бързо прерастват в един от най-популярните YouTube канали,  Walt Disney Animation Studios подготвят три отделни филмчета по тях, а след това се появяват две игри за мобилни устройства.

Днес каналът  „Котката на Саймън“ може да се похвали с почти 6 милиона последователи, а в книжарниците се появява издание с някои от най-любимите комикси, с които да се уверите окончателно, че това да бъдеш собственик на котка е истинско призвание, а често и приключение, надскачащо и най-оригиналните филмови сценарии.

Всеки, който е имал котка, знае – зад пухкавата козина, милите очички и сладката муцунка се крие чудовище, което е готово да направи всичко, за да получи онова, което иска.

Да живееш с котка има своите бонуси, откъдето и да го погледне човек:

  • Научаваш се да живееш по правилата на хюга и да цениш малкото – все пак защо да заемаш цялото легло, да се окажеш на ъгълчето всяка сутрин ти помага да ставаш много по-лесно;
  • Никога нямаш нужда от будилник, защото винаги те буди мъркаща пухкава топка над главата ти (в добрия случай) или отговорна котешка лапа, която ти напомня, че е време да нахраниш собственика ѝ (в повечето случай);
  • Винаги се чувстваш сякаш си на плажа, защото из цялата къща ще намериш песъчинки;
  • Никога не ти се налага да събираш прането от простора, то много често вече е грижливо свалено на пода от твоя най-добър приятел;
  • Отнасяш се много по-отговорно към храната си, все пак бързо можеш да останеш гладен, ако оставиш чинията си без надзор;
  • Но пък и никога не оставаш сам, защото дори и да те дразни ужасно много, котката ти е винаги там, готова да прояви най-неочаквани прояви на любов, с което да направи и най-лошия ден хубав.

Забавни, оригинални и неочаквани, комиксите на Саймън Тофийлд вадят на показ всички весели и комични моменти от това да се грижиш за котка. И напомнят – животът е по-шарен, когато е споделен.

 „Котката на Саймън“  е за вас, ако обичате котки, защото знаете, че зад фасадата на космата себичност се крие едно мило животинче. Също така е за вас, ако мразите котки. Купете я и я подарете на някого, който има котка, за да му се подигравате. При всички случаи ще се забавлявате.     

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply