Антония Петрова-Батинкова стана майка за втори път

Бившата „Мис България“ за 2009 г. Антония Петрова-Батинкова стана майка за втори път. Новината съобщи тя в профила си в социалните мрежи.

Новороденото е момченце и носи името на своя баща – Ивайло Батинков. Бебето се е родило по естествен път на 7 юли в ръцете на д-р Анна Чорбова в столична болница.

„Щастието е огромно! Бебето и аз сме в отлично здраве, настроение и изключително щастливи! Бих искала да благодаря на екипа на др Анна Чорбова, с която за втори път минахме заедно през естественото раждане, за нейния професионализъм, сила, нежност и подкрепа! Ти си нашият Ангел-закрилник, др Чорбова!

Искам да благодаря много на моя уникален, изключителен съпруг Ивайло -старши, че винаги е до мен и преживяваше заедно с мен, хванат за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето! Обичам те и ти благодаря, че сме едно цяло и винаги заедно минаваме през всичко! Семейство Батинкови сме вече четирима! Ние сме най-щастливите родители на двама сина!“, написа щастливата Антония, която не бе обявила втората си бременност.

Бившата „Мис България“ се омъжи за Ивайло Батинков на 17 юни 2018 г. в Гърция. Първото им дете Благовест се роди на 17 януари 2019 г.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply