У нас се появи нова онлайн услуга за създаване на картина по собствена снимка

Да поръчате уникална картина, направена от ваша снимка. При това от удобството на дома. Тази иновативна онлайн услуга вече е достъпна и за българските потребители, позволявайки разнообразни възможности за по-персонализиран дизайн на дома. Опцията се предлага от българския сайт kartini.bg , който е специализиран в предлагането на картини и разнообразни решения за интериорна декорация.

Услугата е изключително лесна и достъпна – всичко, което трябва да направят потребителите, е да качат своя снимка с подходящо качество от телефона, компютъра или друго устройство. След това те могат да заявят разнообразна по форми и размери картина. Клиентите могат да изберат от цяло платно, сет от три или пет платна, както и платно или канава от 100% памук и други опции. Друг вариант е картината да е ръчно рисувана от художник. Има и възможности за допълнителен завършек – релеф с безцветен лак и др.

„Картините по собствена снимка набират все повече популярност и се радват на голям интерес. Причините са, че те са добра възможност всяко семейство да добави личен почерк и щрих в интериора на жилището си, както и че стават все по-достъпни“ – споделя Георги Петров от кartini.bg. Онлайн магазинът има голямо разнообразие на картини, репродукции, картини от стъкло, фототапети, метал декор, стикери и други свързани артикули. Всички произведения са специално подбрани от екип експерти, следвайки световни тенденции на интериорни дизайнери в обзавеждането.

Картините от платно са изработени с високотехнологично оборудване като се използват висококачествени мастила, което се отразява и на високото качество на печата и наситени цветове. В зависимост от стаята и стената, която клиентът иска да декорира, той може да избере различни по размер картини или панели, както и сет от картини, които да отговарят максимално на пространството и идеята, която искат да пресъздадат. Достъпната цена и лесният монтаж дават дори възможност картините да се сменят сравнително често, така че разнообразието да присъства винаги в помещението, което украсяват.

Ако пък посетителите на сайта не намерят подходящи за принт снимки в своята колекция, в неговия магазин те разполагат с хиляди дизайни и колажи, които покриват всеки вкус и стил.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply