Услугата multiSIM на Yettel позволява на живеещите активно да ползват своя смарт часовник и смартфон с един мобилен номер

До края на юли всеки нов клиент на multiSIM, разполагащ с LTE моделите на Apple, SAMSUNG, HUAWEI и TicWatch, ще ползва услугата без месечна такса за първите 6 месеца

 

Това лято Yettel стартира кампанията „Смело напред“ за насърчаване на по-активния начин на живот. Проучване, направено в тази връзка, показва, че смарт технологиите се ползват от потребителите предимно за детайлно проследяване на дневна активност (брой крачки, пулс, изгорени калории), планиране на тренировки, хранене и режим. Чрез приложение в смартфона или с фитнес гривна и умен часовник 30% от потребителите следят физическата активност, изминато разстояние, разхода/приема на калории, изготвят хранителен режим и т.н., като близо половината от тях (42%) разчитат за това на умните си часовници.

В отговор на тази тенденция Yettel предоставя на всички свои клиенти, имащи смарт часовници с eSIM, възможността да се почувстват по-свободни, докато спортуват, като се възползват от новата multiSIM услуга на телекома  и оставят мобилния си телефон у дома, без да губят връзката с него.

multiSIM е услуга, която позволява един номер едновременно да бъде използван както на смартфона на потребителя, така и на неговия смарт часовник. Необходимо условие е смарт часовникът да има eSIM (LTE) функционалност. Възможността за работа на един номер и тарифен план с две мобилни устройства позволява на всеки, който спортува, но не иска да се разделя с мобилната връзка, да остави спокойно своя телефон в шкафчето в съблекалнята или дори вкъщи, докато практикува това, което обича – джогинг, футбол, баскетбол, волейбол и дори плуване. Услугата прави всеки умен часовник с eSIM и е напълно достатъчен за туристите, които спокойно могат да оставят своя смартфон вкъщи и да продължат да имат връзка със света, както и да измерват активността си, където и да са, носещи единствено своя часовник със себе си.

Всички, активирали услугата до 31 юли, получават възможността да я ползват без месечна такса за първите 6 месеца, заедно с някой от смарт часовниците Apple Watch LTE или LTE смарт часовниците Samsung, Huawei, TicWatch, предлагани в магазините на Yettel. След изтичане на първоначалния 6-месечен период без заплащане, услугата се таксува на цена от 4.99 лв. с ДДС на месец.

Проучването на Yettel показва, че сред активните граждани 5% със сигурност заявяват желание да се сдобият с някаква технология, като 31% са категорични, че биха се сдобили със смарт часовник. Мобилният оператор отговаря с наличието на множество актуални модели умни часовници с multiSIM функционалност в своето портфолио.

Сред тях са най-новите Apple Watch Series 7 и SE в цели осем разновидности. Също и две разновидности на Huawei Watch 3 Pro LTE, три LTE разновидности на Samsung Galaxy Watch 4 и TickWatch Pro 3 LTE, подробности за които можете да видите тук. Моделите предлагат редица спортни режими, съветници за тренировка и възможност за постоянна свързаност чрез eSIM и LTE вградена антена. От тях могат спокойно да бъдат провеждани разговори и дори да се извършват редица присъщи за смартфоните възможности.

Повече информация за атрактивните предложения на Yettel за активен начин на живот можете да намерите тук.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply