Вижте кои са вечните тенденции при булчинските рокли

Ако има запомняща се рокля, която всяка жена иска да носи, това е сватбената. Тенденцията да се носи изцяло бяла булчинска рокля датира още от кралските особи от викторианската епоха, а цветът и материалите на роклята варират в зависимост от социалния статус на жената. Цветовете и стиловете се променят през годините, но булчинската рокля винаги остава специална и символизира любовта и чистотата на чувствата между жената и мъжа.

В наши дни булчинските рокли правят своето голямо завръщане. През последните години те сякаш придобиват все по – голямо значение, а моделите и стиловете са така подбрани, за да кореспондират с темата на сватбеното тържество. Сега, когато светът се отвори отново, дизайнерите стават по – смели в своите модели – от асиметрични деколтета, през огромни 3D декорации, до мини модели.

Наред с това се търсят и класически рокли, които винаги ще бъдат актуални. Всъщност някои от най-открояващите се тенденции в сватбената мода се открояват именно с дълъг живот, който ги прави предпочитани както преди десетилетия, така и днес. В следващите редове дизайнерите от Mon Ange Bridal разкриват някои от най-устойчивите тенденции в сватбените рокли, които са се запазили през годините.

  • Семпли булчински рокли – те са подходящи за всяка фигура, обстановка и годишно време. Кройката е класическа– права, с набори или със съвсем леко разкрояване в долната част. Обикновено материите са дантела и коприна, понякога и тюл.
  • Уникални булчински рокли в стил принцеса – те са любими на много жени по света и са сред най-популярните модели за всички времена. Характерно за тях е стегнатото бюстие под формата на корсет, съчетан с пищна долна част.
  • Булчински рокли с гол гръб – този модел е любима класика на милиони дами, заради изяществото, грацията и сексапила, който излъчват.
  • Прави елегантни булчински рокли – популярни са и правите елегантни булчински рокли с флорални мотиви, с буфон ръкави, с пера и с ярка феерия от украса с блестящи елементи и полускъпоценни камъни.
  • Къси булчински рокли – макар и да не са традиционни, те са предпочитана от някои дами, но експертите съветват да бъде съобразена със съвременните визии и модели.
  • Булчински рокли по тялото – тук модерна е кройката тип русалка. Популярни са и рокли в различен от белия цвят – бледо розово, слонова кост и дори бежово.
  • Екстравагантни булчински рокли – те са за всички дами, които не желаят да изглеждат традиционно и залагат на нещо различно.

Едно нещо е сигурно – през последните месеци булчинската мода се завръща, а в търсене на по-оригинален и новаторски тоалет за сватбата си все повече дами прибягват до традиционни и доказали се във времето концепции и подходи.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply