Mъж, изяждал дневно по 12 сандвича успя да свали 127 килограма

Във Великобритания 46-годишен мъж, който е изяждал дневно по 12 сандвича с шунка и бекон, разказа как успял да свали 127 килограма за 15 месеца, съобщава Daily Mirror.

Бившият строителен работник Ян Уитмър твърди, че е наддал, след като е загубил работата си при инцидент. Поради стреса той ял много, като всеки ден консумирал поне 12 сандвича, както и голям пакет чипс и инстантни юфка.

„Опитах се да го скрия от семейството си – толкова ме беше срам, но не можех да спра. Страдах от депресия и тревожност и на практика живях на дивана си няколко години. Бях толкова уморен, че нямах сили да играя с децата. Не можех да направя нищо“, спомня си британецът. Този начин на живот се отразява на здравето му и през 2018 г. той бе диагностициран с диабет.Според мъжа децата го вдъхновили да се промени. Благодарение на тях той се отказа от лошите навици, започна да следи храненето и да се движи повече и постепенно започна да отслабва. За 15 месеца Уитмър успя да се отърве от 127 килограма.

По-рано беше съобщено за 33-годишният жител на Сингапур Терънс Кох, който отслабнал с 35 килограма за осем месеца, изучавайки видеоклипове от интернет. Кох твърди, че е решил да отслабне, когато разбрал за бременността на жена си.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply