Джони Деп продаде свои картини за близо 3,6 млн. долара

Джони Деп изненада феновете си с дебютна колекция от свои картини в британска галерия. Платната са в поп-арт стил и на тях Джони е изобразил свои колеги от шоубизнеса и поп-културни икони като Кийт Ричардс, Елизабет Тейлър, Ал Пачино, Боб Дилън и др. Преди дни той разпродаде свои картини и направи 3,6 милиона долара за няколко часа, съобщи „Труд“.

От галерията Castle Fine Art обявиха, че с удоволствие са подписали договор с “критическия признатия актьор, музикант и певец”.

Едва 20 минути след първото официално съобщение за нахлуването на Джони Деп в света на изобразителното изкуство и сайтът на галерията е бил пред срив от наплива на купувачи. Много фенове се оплакаха, че нямат достъп до разпродажбата.

Дебютната колекция на звездата от “Карибски пирати” и “Страх и омраза в Лас Вегас” се казва “Приятели и герои” и вече е окончателно разпродадена.

От галерията съобщиха, че това е най-бързо разграбената им колекция. “Всички произведения бяха изкупени за часове”.

Преди актьорската игра и преди музиката, рисуването е било инструмент за неговата креативност”, написаха още организаторите на неговата първа разпродажба.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply