Yettel дава 25% отстъпка за Galaxy смартфон срещу рециклиране на старо устройство

През целия септември Samsung Galaxy A33 5G 128GB е със специално намаление в търговската мрежа и в онлайн магазина на оператора  

 

Yettel дава 25% отстъпка за функционалния Samsung Galaxy A33 5G 128GB на всички частни клиенти, които до края на септември върнат устройство за рециклиране и сключат договор за мобилни услуги с план Тотал Макс за 24 месеца. Предложението важи както при покупка във физически магазин на Yettel, така и при пазаруване в онлайн магазина на оператора. Телекомът приема за рециклиране по кампанията телефони, таблети или смарт часовници, независимо дали са работещи или не.

Промоцията е част от социално отговорната кампания на Yettel „Рециклирай и спести“, с която компанията насърчава грижата за околната среда с отговорнo използване на технологиите. В инициативата могат да се включат както настоящи, така и нови клиенти, които при предаване на старите си телефони, таблети или смарт аксесоари ще получат отстъпка и ще дадат своя принос за намаляване на електронните отпадъци в природата. Събраните апарати се рециклират за получаване на суровини за нови, използват се годните им части или се удължава животът им след необходимата диагностика и поправка. Това спестява ценен ресурс при производството на нова електроника и има сериозен принос в намаляването на екологичния отпечатък.

В рамките на кампанията през септември потребителите, които обединят „зелени“ усилия с Yettel, ще могат да грабнат с голямо намаление страхотен смартфон. С отстъпка от 25% на фокус е стилният, но и мощен Samsung Galaxy A33 5G 128GB. За да улесни прехода от отпускарския сезон към забързания септември, апаратът идва с мощен 5nm осемядрен процесор, който се справя със сериозно натоварване в многозадачен режим. Има голяма 5000 mAh батерия и 25W бързо зареждане, а освен 128 GB вградена памет, поддръжа и microSD карта до 1TB, която се закупува отделно.  Samsung Galaxy A33 5G е с FHD+ Super AMOLED дисплей с 90 Hz честота на опресняване и 48МР основна камера с оптична стабилизация, подобаващо придружена от още 3 камери – ултраширокоъгълна, камера за дълбочина и макрокамера. Устройството идва и с 13MP предна камера за отлични селфита. Практичността му се допълва от IP67 рейтинг за устойчивост на прах и вода, и Gorilla Glass5 покритие за висока издръжливост при надраскване и изпускане. Но и визуални качества далеч не му липсват – смартфонът е тънък и изискан с матовото си покритие, изработен от качествени материали корпус с Ambient Edge дизайн.

„Рециклирай и спести“ е част от цялостната ESG стратегия на Yettel, в която са заложени принципите на кръговата икономика и сериозният ангажимент към устойчивото развитие, който операторът е поел. За 2021 г. заедно със своите клиенти компанията е спестила емисии, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смартфон и е постигнат ефектът от посаждане на 1281 дръвчета и растежа им в продължение на 10 години.

Повече за пълните условия на кампанията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от сайта на оператора.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply