Hacienda Beach изпраща лятото с парти уикенд и DJ Joe Diem „Салата с Харизма“ с ново издание в Лозенец

Клуб Hacienda Beach, който наложи нов стил и класа в нощния живот край морето, официално ще посреща своите гости до 17 септември

 

На 3 септември в Лозенец пристига испанския DJ Дейвид Торт. Той е един от най-влиятелните испански диджеи  завладял и световната клубна сцена. Дискографията му включва ремикси за Tiësto & Nelly Furtado, David Guetta, Bob Sinclar и Gui Boratto. Дейвид е участвал на общи партита с мегазвезди като Swedish House Mafia, Avicii и Tiesto и е единственият испански DJ, който е пускал на партито в имението Playboy в Бевърли Хилс. Партито ще бъде подгряно и от резидентите на Hacienda – DJ Dimo BG, DJ MR.K и EMMA.

За 5 септември е предвидено традиционното парти „Салата с Харизма“. Кулинарният специалитет се приготвя по рецептата на Димитър Тодоранов и няколко доброволци, а рязането на заленчуците става на фона на музика, вицове, истории и случки през сезон 2022. Всеки от екипа на Hacienda е обзет от различна доза носталгия, че поредното лято отминава, а леко хладният въздух напомня за идването на есента. Цялата атмосфера на тази традиция носи топлото чувство, към което всеки присъстващ рано или късно прибягва през студените дни. За изгревите, за танците, за залива, за емоцията и за приятелствата. Лозенец е специално място, а “Салата с Харизма” е традицията, която обхваща най-големият му чар. Салатата ще тежи около 60 кг., а гостите ще могат да дегустират от няколко вида домашна ракия, както и да опитат пресен паламуд, уловен от рибарите в залива.

На 10 септември на пулта ще застане нашумелия DJ Joe Diem, който ще зарадва меломаните на уникално парти край малкия плаж. Финалният уикенд на Hacienda Beach за този сезон ще е на 16 и 17 септември.

 

Следете и профилите на Hacienda Beach в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/haciendabeach/

Instagram: haciendabeachlozenets

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply