Адам Ливайн и Бехати Принслу очакват третото си дете

Адам Ливайн и Бехати Принслу са в очакване на третото си дете, пише сп. „People“. Принслу показа растящото си бебешко коремче, докато беше на почивка на Хаваите със съпруга си и дъщерите си.

Още през 2019 г. 34-годишната Принслу отпразнува майчинството, докато участваше в движението на Кейт Ъптън в социалните мрежи, за да даде възможност на други майки, пише dir.bg.

„За безсънните нощи, плача, смеха, най-големите възходи и най-малките падения и всичко между тях“, написа Принслу заедно със снимка, на която е с децата си. „Няма да променя нито едно нещо, това, че съм майка на Дъсти и Джио, ме държи силна, мотивирана и овластена.“

Оттогава насам моделът разкри желанието си да разшири семейството си с 43-годишния изпълнител.

„Винаги сме знаели, че искаме трето дете. Така че мисля, че за мен през тези две години, когато имах две бебета под двегодишна възраст, просто си казах: „Дори не си го помисляй!“. Но искам и пет деца, но дори не мисля за това“, каза тя пред Entertainment Tonight през ноември и добави: „Никога не казвай никога!“

„Оставяме всичко на съдбата и на това какво ще се случи. Това, което ще се случи, ще се случи. Така че няма граници“, казва тя пред изданието.

Изглежда, че двойката вече прави място за най-новото попълнение в семейството си.

Още през април певецът и модел купиха калифорнийското имение на Роб Лоу за 52 млн. долара, в което има повече от достатъчно място за бъдещото петчленно семейство.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply