Защо е разбито сърцето на Парис Хилтън

Парис Хилтън сподели, че нейното чихуахуа Даймънд Бейби е изчезнало. Тя се оплака на феновете си наред с клиповете, които показват специални моменти между нея.

„Толкова ми е трудно да публикувам това, защото си губя думите“, написа тя и обясни, че Даймънд Бейби е видяна за последно на 14 септември.
Тя разказа: „Бях на фотосесия и понеже се местим от една къща в друга, явно някой от хамалите е оставил врата отворена. Семейството и приятелите ми ми помогнаха и търсиха с мен в целия ми квартал, питахме от врата на врата, но все още не сме я намерили“.

Бизнесдамата също споделя, че е наела детектив за домашни любимци и проучва дронове, които биха могли да й помогнат да открие Даймънд Бейби. „Правя всичко по силите си, за да си я върна“, признава тя.

Хилтън каза, че се колебаела дали да разгласи търсенето си на кучето, „защото хората могат да бъдат жестоки“ и се тревожи за нейната безопасност, но сега е отчаяна и колкото повече време минава, толкова, смята тя, по-малка възможност има да я открие. „Всеки, който има съвети, или знае нещо по въпроса, моля да изпрати имейл на finddiamondbaby@gmail.com“, съобщава тя и уточнява, че предлага награда. Парис има кучето от 2016 година.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply