Yettel започва да предлага висококачествените аксесоари на Belkin

Зарядни, стойки за безжично зареждане и външни батерии са сред първите продукти на марката, които се предлагат в цялата търговска мрежа на оператора, както и онлайн

 

От този месец Yettel започва да предлага богатата гама аксесоари на Belkin за всички почитатели на високото качество на изработка и полезните функции. Една от компаниите, лидер на пазара за аксесоари, предлага  разнообразни решения за зареждане, защита, по-добра производителност, свързаност, аудио, сигурност и домашна автоматизация за широк спектър от потребителска електроника и корпоративна среда.

Продуктите на компанията от Южна Калифорния, вдъхновени от планетата и активните хора, се продават в повече от 50 страни по света, а Belkin постоянно засилва глобалното си влияние, разчитайки на качествата на продуктите си и иновациите, които те предлагат.

В търговската мрежа на Yettel клиентите първоначално ще могат да намерят адаптери за зареждане, зарядни за кола, стойки за зареждане и външни батерии. Сред първите интересни продукти, които ще могат да закупят клиентите са:

Външна батерия Belkin BOOST CHARGE 10000 mAh, която може да зарежда до три устройства едновременно с общо до 15W. Моделът разполага с 2 USB-A порта и 1 USB-C порт, а LED светлината показва състоянието на захранване. Към батерията има включен и 15 см USB-A към USB-C кабел.

Зарядното за кола Belkin BOOST CHARGE 20W, USB-C PD идва с 20W мощност на зареждане, подсилено със система Quick Charge, за да става това по-бързо. Компактният модел е съвместим с всички устройства с кабели USB-С.

Безжичната двойна поставка за зареждане Belkin BOOST CHARGE 15 W, която се предлага в бяло може да ви помогне да зареждате едновременно две свои устройства напълно безжично, само като ги поставите върху нея. Стилният външен вид позволява поставката да се впише чудесно във всеки модерен офис или дом.

Стойка MagSafe Belkin предлага безжично зареждане с до 15W и също се предлага в стилното бяло. Тя удобно може да зарежда iPhone 12 и последващите модели с 3 в 1 технология, която позволява зареждане на iPhone, AppleWatch и Аir pods едновременно.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply