Yettel черпи за рождения ден на своя онлайн магазин с отстъпки до 150 лв.

Клиентите могат да се възползват от намаления на избрани смарт телефони и джаджи до 23 октомври

 


По случай рождения ден на своя онлайн магазин Yettel предлага специална оферта с отстъпки до 150 лв. на избрани модели смарт телефони и смарт аксесоари. В чест на рожденика промо офертата се предлага ексклузивно на yettel.bg и както подобава на голямо празненство, ще продължи цяла седмица до 23 октомври.

Партито на yettel.bg открива впечатляващо мощния SAMSUNG Galaxy A53, който идва с намаление от 150 лв. Захранван от 5nm осемядрен процесор, смартфонът е създаден, за да се справя със сериозно натоварване в многозадачен режим, а иновативната камера, задвижвана от изкуствен интелект, прави всяко изображение страхотно дори при слабо осветление. Подобреният нощен режим автоматично синтезира до 12 изображения наведнъж, така че нощните снимки са значително по-ярки. Водещ е 64MP OIS сензор с VDIS технология, благодарение на която кадрите са прецизни всеки път. 32MP предна камера с висока разделителна способност осигурява страхотни селфита и ясна картина при видеоразговори. Обширният 6,5“ Super AMOLED дисплей на Galaxy A53 5G предлага 120Hz честота на опресняване за впечатляващо изживяване. Смартфонът идва с гаранция за четири поколения ъпгрейди на One UI и Android OS и до пет години актуализации за сигурността. А в празничната седмица до 23 октомври цената му с договор за 2 години и план Тотал Макс 31.99 е 409,99 лв. в брой или на лизинг за 21,59 лв. на месец за 24 месеца.

В почерпката е включен и XIAOMI Redmi 10 5G 64GB, който се предлага на yettel.bg с 80 лв. отстъпкa. Апаратът отнася мобилното изживяване на следващо ниво благодарение на усъвършенствана 5G технология. С нея потребителите се наслаждават на по-високи скорости на изтегляне на файлове, видео стрийминг с по-високо качество и гейминг с по-ниска латентност. Отличната производителност на Redmi 10 5G се дължи на  високопроизводителния чип MediaTek Dimensity 700. Осемядрен процесор, работещ с тактова честота до 2,2 GHz, поддържа по-ниска консумация на енергия благодарение на своята 7nm технология. Redmi 10 5G идва с 6,58“ FHD+ дисплей за супер изживяване при гледане и е снабден с Corning Gorilla Glass за защита срещу изпускане и надраскване. Моделът на Xiaomi е с голяма батерия с капацитет 5000mAh, която позволява да се наслаждаваме на общо 189 часа възпроизвеждане на музика, 29 часа четене и 22 часа и гледане на видео. До края на седмицата може да бъде купен от онлайн магазина на Yettel с договор за 2 години и план Тотал Макс 31.99 за 229,99 лв. в брой или на лизинг за 11,59 лв. на месец за 24 месеца.

Блясъкът на партито на yettel.bg носи Nothing Phone (1), който впечатлява с революционните решения в дизайна и тази седмица може да бъде грабнат от онлайн магазина с намаление от 150 лв. Емблематични за апарата са прозрачният гръб с двойно Gorilla Glass стъкло и подсветката, изградена от 974 LED светодиода. Смартфонът идва с 50MP камера с основен и с широкоъгълен сензор, 16 MP селфи камерата и прави видео в 4К качество. За скорост и надеждност се обляга на чипсет Qualcomm Snapdragon 778G+ с конфигурации от 8GB RAM. Телефонът е с 6,55-инчов OLED дисплей с адаптивна честота на опресняване до 120Hz, за който е ползван гъвкав панел за максимално тънки рамки около четирите му страни. Софтуерната платформа е Nothing OS, с която от компанията обещават само най-доброто от Android. Батерията е 4500 mAh, с която дори в постоянно светещ режим на Glyph интерфейса смартфонът издържа до 18 часа. Поддържа кабелно зареждане до 33W, безжично до 15 W и обратно безжично с мощност до 5 W. Промоционалната цена на Nothing Phone (1) до 23 октомври с договор за 2 години и план Тотал Макс 31.99 е 529,99 лв. в брой или на лизинг за 26,59 лв. на месец за 24 месеца.

Празничната оферта включва и 3 страхотни смарт джаджи. С 50 лв. надолу от редовната им цена могат да бъдат купени SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro. Това са най-новите слушалки на марката, които осигуряват поглъщащо безжично аудиоизживяване с компактен дизайн и лесно свързване. Могат да се похвалят с превъзходен Hi-Fi 24-битов  звук с висок динамичен обхват и специален кодек на Samsung, позволяващ качествено прехвърляне на музикалния сигнал без прекъсване. Коаксиалният двупосочен говорител пък прави звука по-богат от всякога, а с новия си компактен дизайн слушалките са с 15% по-малки. Прилягат стабилно в ухото и формата им не позволява да се разместват, което ги прави перфектният спътник в спортните занимания. Сега SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro могат да бъдат взети за 399,99 лв. в брой или на изплащане за 19,49 за 24 месеца.

С празнично намаление от 50 лв. е и чудесният SAMSUNG Galaxy Watch5 44mm BT. Смарт часовникът е въоръжен с всички функции, с които да следим здравето си през цялото денонощие, включително BioActive сензорът на Samsung, измерващ телесния състав. 13% по-голямата батерия пък е още един помощник във всекидневното постигане на здравословни цели. Сега Yettel го предлага в онлайн магазина си в брой за 575,99 лв. или на лизинг за 24,99 лв. на месец за 24 месеца.

С 50 лв отстъпка  може да бъде закупен и изисканият смарт часовник HUAWEI Watch GT 3 42mm версия с Milanese Strap. Елегантният 42 мм циферблат улавя светлината върху 3D извитото стъкло, придавайки нежно сияние, напомнящо отражение във вода. Разполага с над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и с  персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на носещия го и спортните му навици. Благодарение на смарт устройството потребителите следят пълноценно здравето си с огромно разнообразие от показатели. Часовникът дава информация за насищането на кръвта с кислород, следи съня, определя всекидневни цели за ставане, приемане на течности и упражнения, и идва с оптичен сензор за измерване на пулса, сензор за въздушно налягане, акселометър и още много функции. Издръжливостта на батерията е до 7 дни при пълно зареждане. Цената му в празничната седмица на yettel.bg e 399,99 лв. в брой или на изплащане за 16,99 лв. на месец за 24 месеца.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply