Кати пуска собствена серия бижута

Сред тях изпъква специална серия колиета с пеперуди, които си остават най-разпознаваемия символ на певицата. Почти всички модели са ръчно изработени от нейния екип и включват материали като медицинска стомана, оникс, цитрин, планински кристал, седеф, аметист и други

 

Популярната българска поп фолк певица Катя Михайлова, по-известна като Кати, пусна своя серия авторски бижута, които са достъпни онлайн. Сред тях, разбира се, изпъква специалната серия елегантни колиета с пеперуди – наложен символ на Кати, който напомня и за едноименния хит от най-успешните й години на сцената.

Изпълнителката, която слезе от музикалната сцена преди години, намери естествено продължение на творчеството си чрез красиви аксесоари, повечето от които са ръчно изработени от нейния екип. „Музиката е тясно свързана с бижутата. Всяка певица залага на добър тоалет, както и хубави бижута и аксесоари към него. Същото важи и за всяка дама“ – посочва поп фолк дивата. Това е първото й бизнес начинание.

Бижутата на Кати могат да бъдат намерени в онлайн магазина ѝ Bijuta.top. Там нейните почитатели и ценителите на качествените аксесоари могат да избират измежду над 120 артикула, включително различни колиета, гривни, обеци, тюрбани, диадеми,  ластици (скрънчи), брошки, мъжки гердани и гривни. Освен дамски модели, изпълнителката и бизнес дама предлага също аксесоари за мъже в специална серия, а предстои да бъдат пуснати и детски бижута. Кати планира тепърва да развива асортимента.

„Идеята за сайта възникна от любовта ми към бижутата и аксесоарите – това е нещото, което ме влече най-много след музиката. Имам много идеи в тази насока и реших, че искам да се занимавам с нещо, което наистина ми доставя удоволствие, а не просто с какъвто и да е бизнес. Надявам се с новите си серии бижута да доставям на хората не по-малко радост, отколкото с моите песни от времето, когато се изявявах на сцената“ – споделя още Катя Михайлова – Кати.

Всички артикули са изработени от медицинска стомана, с вплетени естествени камъни като оникс, цитрин, планински кристал, седеф, хамелеон, гранат, аметист, както и порцелан и други материали. Има и такива, създадени от синтетична кожа. При изработката са използвани най-качествените материали, а дизайнът е вдъхновен от креативния подход на самата изпълнителка.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply