Започна Черният петък на KOMODER

Четири дни с най-ниските цени на премиум масажни столове с възможности за пълно персонализиране на масажа

 

Black Friday на масажните столове KOMODER ще продължи 4 дена – от 18-ти до 22-ри  ноември с изкушаващи предложения за масаж у дома, по всяко време подходящи за всеки интериор.

Масажният стол е перфектното решение за проблемите, които поражда ограниченото движение, прекаленото заседяване пред компютър и тежката работа. Различните стилове и видове са подходящи за стила на всеки дом. Безспорно предимство е и спестяването на  време от посещение при масажист, а технологията “интелигентни ръце” работи неуморно.

Ефективния масаж помага на мускулите се отпускат, а добрата стойка е лесна за поддържане. Масажните столове на Комодер използват няколко вида удари, за да облекчат различните групи мускули. Докато столът работи, за нас ни остава единствено да изберем релаксираща музика  с вградената аудио система и да се насладим.

Седем изключителни предложения от KOMODER Black Friday

Масажният стол FOCUS II  е от ново поколение Komoder 2022, оборудван с 4 интелигенти, безшумни, регулируеми и мобилни 3D масажни ръце за цялостен масаж на гърба. Това е и един от моделите с най-дългите масажни системи. Той осигурява пълен масаж – от ходилата до шията – с въздушно пресиране.

Новият масажен стол Focus III има 6 масажни техники и изпълнява 15 автоматични масажни програми. Пневматичният масаж се осъществява с 24 въздушни масажни възглавници, а за по-голям комфорт креслото е оборудвано с аудио високоговорители с bluetooth управление, таблет, гласови команди и иновативна система за подгряване.

Victoria II е масажен стол, оборудван с 4 интелигентни масажни ръце, които използват 3D технология. Благодарение на специалната технология за сканиране на тяло столът се адаптира подходящо. Чрез гласовата команда ще може управлявате стол без да се налага да ставате.

Мarina Medical 2 предоставя 21 Автоматични програми за масаж със 7 масажни техники. Може да избирате между лумбален, цервикален или масаж. Подгряващата 3D технология се използва за лечение на болки в кръста и шията. Той също така сканира пулс, кръвно налягане и ниво на умора в тялото.

Масажният стол Veletta II разполага с нова технология за 4D масаж, 23 автоматични програми и 11 масажни техники. Може да регулирате интензитета на масажа във всеки момент според вашите предпочитания чрез 4D джойстик. Имате избор от  по-мек, по-интензивен или среден масаж чрез достъп до бързите бутони от лявата страна. Масажният стол има опция за персонализиран масаж. Друга модерна функция е бързото зареждане на телефона, който може да свържете със стола.

Масажният стол PRIME е изграден от най-новата технология. Той включва 12 автоматични уелнес програми, като може да регулирате продължителността им. 3D масажния механизъм за дълбоката тъкан обединява силите си със специализирания механизъм за талията и бедрата. Усещането е същото като масажа от четири опитни ръце, едновременно. Отопление с графен удвоява ефективността на масажа, стимулира циркулацията, намалява болката и сковаността на мускулите. Гърбът Ви ще се наслади на масаж от две масажни системи – права шина за цялата горна част и гъвкава шина, с помощта на която гърбът Ви заеме позиция, специфична за тайландския масаж.

TITAN II е единственият масажен стол с 24 автоматични програми и 6 масажни техники – от разтоварване до шиацу масаж, разработени на 5 нива на интензивност на масажа. Само с този стол може да се насладите на масаж с два робота от 8 рокли. Масажът на ръцете и дланите се извършва от шиацу приставки. Бутоните за бързо управление и джойстикът също не липсват. TITAN II е истинска иновация сред масажните столове.

Марката KOMODER е предлага премиум масажни столове от висок клас. Моделите се отличават с прецизна изработка и възможности за пълно персонализиране на масажа. Подходящи за хора с напрегнато ежедневие, както и за страдащи от болки в гърба, кръста и раменете, високотехнологичните кресла за масаж разполагат с набор от иновативни опции. За да бъдат максимално удобни за всеки, столовете имат възможност за настройване на нивото на интензитет и комплексност на програмата.

За поръчки в кампанията KOMODER Black Friday – www.komoder.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply