Жена проникна в дома на Робърт Де Ниро, за да краде коледни подаръци

Арестувана е жена, за която се твърди, че е проникнала в нюйоркската къща на актьора Робърт де Ниро и се е опитала да открадне коледни подаръци изпод елхата му.

30-годишната жена е била забелязана от полицаи да влиза в дома на Де Ниро в Манхатън около 2:45 ч. сутринта (07:45 ч. по Гринуич), съобщи говорител на нюйоркската полиция.

Робърт де Ниро се връща към гангстерските филми с ролята на мафиотски бос

Служителите влезли в апартамента в Горен Ийст Сайд и открили жената „в хола, докато се опитвала да изнесе имущество“, добави говорителят.

ABC News цитира източници от правоохранителните органи, според които полицията е видяла жената да слага подаръците изпод елхата в чантата си.

79-годишният Де Ниро е слязъл по халат, след като е чул суматохата. Той не е пострадал.

Говорителят на полицията заяви пред АФП в изявление, изпратено по електронната поща, че обвиняемата е позната на нюйоркската полиция и има множество арести за кражби с взлом.

Де Ниро, роден и израснал в Манхатън, е смятан за един от най-великите американски актьори на всички времена и е носител на две награди „Оскар“.

Робърт де Ниро участва в церемония по сервиране на саке в Истанбул

Той спечели „Оскар“ за най-добър актьор за ролята на шампиона по бокс в средна категория Джейк Ламота в „Разяреният бик“ от 1980 г. и за най-добър поддържащ актьор за ролята си в „Кръстникът – част II“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply