Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис очаква първото си дете

Деми Мур ще става баба! Актрисата, която спираше дъха на мъжката публика дълги години наред, заради необичайния си сексапил от големия екран, минава в друга социална категория, похвали се самата тя.

Румър Уилис, дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис очаква първото си бебе от приятеля си Дерек Ричард Томас, разкри двойката в общ пост в Инстаграм .

Деми Мур е приела новината с приятна самоирония, знаейки че вече ролята на баба ще е най-важна в живота й. „Навлизам в моята гореща ера да бъда щура баба“, пошегува се тя в своя Инстаграм.

„Много се радвам за теб, любов моя!“, написа Деми по-късно в коментарите под публикацията на дъщеря си.

Ема Хеминг Уилис, която е омъжена за бащата на Румър, Брус Уилис, също сподели вълнението си от бъдещото радостно събитие. „Новините за бебето ни правят щастливи! Поздравления Румър и Дерек! Ние тук сме въодушевени“, поздрави ги тя.

Както се знае, Брус страда от афазия и семейството му се обединява в това изпитание, а събитие като това, носи неописуема радост.

Румър, известна с ролята си в „What Lies Ahead“ и нейният приятел музикант са заедно от началото на годината.

Деми и Брус са родители и на 31-годишната Скаут и 28-годишната Талула. Актьорът, създал култовия образ на Джон Маклейн от „Die Hard“ също е баща на две дъщери от Ема – Евелин, на 8, и Мейбъл, на 10 години.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply